Det blev en liten loppistripp!

Vi fick till en liten loppistur på förmiddagen idag; jag, Jocke och Anna. Det blev två småloppisar här i Sala, vilka jag inte hade alltför stora förhoppningar om men som visade sig hade några små guldkorn som fick följa med hem.
 
 
På första loppisen hittade jag en litografi av Sala-konstnären Bo Svärdsom faktiskt är en släkting till mig på min mormors sida, vilket såklart gjorde fyndet lite extra roligt. Hundra kronor fick jag ge för den fina teckningen av Salas torg som det såg ut på typ 50-talet.
 
 
På Samma loppis stod jag ett tag och klämde den här skålen och fnulade lite över vem som hade gjort den, det stod inget pris eller något så jag lät den stå kvar. Väl hemma googlade jag fram att det är Wilhelm Kåge som gjort denna för Gustavsberg, Eldorado heter serien. Så jag tog cykeln och trampade tillbaka efter den och fick den för en liten guldtia. :)
 
 
Det roliga med loppis är ju att man aldrig vet i förväg vad man ska komma hem med för något och dagens mest otippade fynd blev denna härliga anatomidocka för en femkrona. Det roliga med den är ju att man kan gå och ändra kroppsspråk på den hela tiden. Just nu agerar han "Gud" som står och håller sin hand över världen, haha. xD


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Viktorias Hem-ligheter

En inredningstokig, pysselgalning, loppisfantast, crazy cat lady och obotlig temissbrukare som delar med sig av sina tankar och hem-ligheter. ;)

RSS 2.0