Kuddar till höstmyset!

Tidigare när jag rotade runt i sittpuffen bland garner och diverse påbörjade projekt hittade jag även en bit tyg som var som gjord för att bli två kuddar till soffan. Så jag klickade hem två innerkuddar från Jotex och plockade fram min symaskin som jag hittade på Röda Korset i våras för en billig peng. Jag har inte kommit mig för att sy någonting på den förrän nu så mina kuddar fick bli premiärprojektet och den gamla Singer-maskinen som säkert är från sjuttiotalet (rätta mig om jag har fel) skötte sig ypperligt.
 
 
När det var dags att sy knapphålen fick dock sprätten komma fram för det var knepigare än jag tänkt mig att få till det någorlunda snyggt och prydligt. Men det gick i alla fall och när jag kommit till andra kudden hade jag fått in snitsen och det blev ganska bra, fast jag är ändå glad att knapparna döljer själva sömmarna. ;)
 
 
 
Jag blev riktigt nöjd och mönstret på kuddarna ger lite extra myskänsla nu när hösten är ett faktum och många kvällar under en filt i soffan, med en kopp te i handen väntar. Och tänka sig, vad skönt det är att faktiskt ha en symaskin när det väl kliar i sömnadsfingrarna och inspirationen flödar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Viktorias Hem-ligheter

En inredningstokig, pysselgalning, loppisfantast, crazy cat lady och obotlig temissbrukare som delar med sig av sina tankar och hem-ligheter. ;)

RSS 2.0